Receptek minden mennyiségben

Levesek, Főtt ételek, Desszertek, stb.

Hamis gulyásleves:

 

Hozzávalók:20 dkg burgonya,2 evőkanál olaj,15 dkg leveszöldség,1 hagyma,pirospaprika,zöldpaprika,só,paradicsom,gulyáskrém vagy gulyáaleveskocka,csipetke

 

Elkészítés:

 

A hagymát apró kockára,a zöldséget karikákra,a burgonyát kockára vágjuk.A hagymát a zsíradékban fedő alatt megpirítjuk,rászorjuk a paprikát,hozzáadjuk a zöldséget,amit a fedő alatt puhára párolunk.         Beletesszük a burgonyát,az ízesítőket,vízzel felengedjük és addig főzzük ,amig a burgony megpuhult.Csipetkét főzünk bele

 

 

 

 

Erdélyi raguleves:

 

Hozzávalók:1 csirkeaprólék,1-1 szál sárgapépa és petrezselyemgyökér,3 dkg vaj,1 dl tejföl,2 evőkanál liszt,só,2 babérlevél

 

Elkészítés:

 

Az aprólékot a megtisztított,hosszában négyfelé vágott zöldséggel,sóval,babérlevéllel ízesített vízben megfőzzük.A vajból és az egyik evőkanál lisztből világos rántást készítünk,besűrítjük vele a levest,és 5 percig forraljuk.Végül a tejfölt simára keverjük a maradék liszttel,szűrőkanálon keresztül a leveshez adjuk,és 2-3 perces forralás        tutánálaljuk.                                            

                  

                                                                                                                                                                                                             

JÓ ÉTVÁGYAT!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 2
Heti: 15
Havi: 10
Össz.: 8 653

Látogatottság növelés
Oldal: Húslevesek
Receptek minden mennyiségben - © 2008 - 2024 - solyomtitok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »