Receptek minden mennyiségben

Levesek, Főtt ételek, Desszertek, stb.

Lebbencsleves:

Hozzávalók:15 dkg lebbencstészta,5 dkg füstölt szalonna(nem kötelező beletenni)40 dkg burgonya,hagyma,zöldpetrezselyem,só,paprika

Elkészítés:

A szalonnát kockákra vágva kisütjük,zsírjában zsemleszerűen pitítjuk      (aki nem teszi bele a szalonnát ezt a lépést nem kel megcsinálnia).              A nagyobb darabokra tört lebbencstésztát(a lebbencstésztát meg lehet venni,nem muszály saját kezüleg csinálni),egy kávéskanálnyi hagymát a szalonnazsíron megpirítjuk,paprikával megszórjuk.Felengedjük meleg vízzel és a karikára vágott burgonyával együtt nagyon lassan puhára főzzük.Aprór a vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 2
Heti: 14
Havi: 9
Össz.: 8 652

Látogatottság növelés
Oldal: Tésztalevesek
Receptek minden mennyiségben - © 2008 - 2024 - solyomtitok.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »